VTM komt plots met grote verrassing over 'The Masked Singer': "Hoe leuk is dat?" TV en Radio
TV en Radio

VTM komt plots met grote verrassing over 'The Masked Singer': "Hoe leuk is dat?"

VTM komt plots met grote verrassing over 'The Masked Singer': "Hoe leuk is dat?"

Vorig week werden de laatste drie figuren ontmaskerd in de finale van ‘The Masked Singer’. Tovenaar ofwel Aaron Blommaert kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus. Maar nu moeten de fans het helaas weer een hele tijd zonder hun favoriete zangwedstrijd doen. Of toch niet helemaal? VTM komt met een grote verrassing voor de kijkers.

Vorige week konden we genieten van de finale van ‘The Masked Singer’ en kregen we het ware gelaat van de drie overgebleven pakken te zien: Raaf (Coely), Champignon (Miguel Wiels) en Tovenaar (Aaron Blommaert). Het derde seizoen zit er definitief op. Maar niet getreurd. Er is goed nieuws voor de fans die hun favoriete show maar niet kunnen missen.

Volgende week kunnen we Foxy Lady, Leeuw, Hippo en co nog een laatste keer aan het werk zien. Het live Sportpaleisconcert van 15 april wordt op zondag 14 mei eindelijk ook uitgezonden op VTM, iets waar de fans al heel lang naar uitkeken. “GOED NIEUWS voor wie er niet bij kon zijn in het Sportpaleis... ‘The Masked Singer in Concert’ komt naar jouw tv”, kondigde de zender zopas aan op sociale media.

Eindelijk!

Trouwe kijkers zijn door het dolle heen dat ze nog een laatste keer een spetterende show van hun favoriete Masked Singers kunnen meepikken. “Yeees, eindelijk”, “Wij gaan zeker kijken”, “Weer iets om naar uit te kijken”, “Zalig, leuk om te horen”, “Wordt weer geweldig”, “Super, dan beleef ik het nog eens opnieuw” en “Hoe tof is dat?”, reageren ze dolenthousiast op Facebook.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws