Wauw! VTM kondigt fantastisch nieuws aan voor de fans van 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Wauw! VTM kondigt fantastisch nieuws aan voor de fans van 'Familie'

Wauw! VTM kondigt fantastisch nieuws aan voor de fans van 'Familie'

De seizoensfinale van ‘Familie’ nadert met rasse schreden. Dat wil zeggen dat de trouwe kijkers hun favoriete personages binnenkort weer een hele zomer moeten missen. Maar ze krijgen in de tussentijd nog een extraatje om naar uit te kijken.

Verrassing! Speciaal voor de fans organiseert VTM voor het eerst in zeer lange tijd nog eens een echte ‘Familie’-reis. De exclusieve fanreis vindt plaats van zaterdag 28 oktober tot zaterdag 4 november op het zonnige Griekse eiland Rhodos.

Wat extra leuk is, is dat er een deel van de cast meegaat op vakantie. Margot Hallemans (Hanne), Jo Hens (Niko), Yanni Bourguignon (Cédric) en Caroline Maes (Mieke) stappen mee het vliegtuig naar Rhodos op. De reis kost zo’n 1350 euro. Meer info vind je via deze link.

‘Thuisreis’

Zo volgt ‘Familie’ de jaarlijkse traditie van hun concurrent ‘Thuis’. Ook de fans van de populaire VRT 1-soap kunnen dit jaar weer op vakantie. Samen met Tine Priem (Tamara), Lynn Van den Broeck (Viv), Daphne Paelinck (Christine), Nawfel Bardad-Daidj (Adil), Bart Van Avermaet (Waldek) en Wannes Lacroix (Niels) kan je in september mee op cruise op de Middellandse Zee. Meer informatie over die reis kan je hier vinden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws