Weer een 'Masked Singer' ontmaskerd? "Niet Linda Mertens, maar zij is Foxy Lady"

230126FOXYLADYTHEMASKEDSINGERVTM
Over exact een week, op vrijdag 3 februari dus, start het langverwachte derde seizoen van ‘The Masked Singer’. De afgelopen weken leefde het programma al enorm op sociale media. Wie dit jaar zou kunnen deelnemen, rolt bij iedereen over de tong. Zo is er een nieuwe topfavoriet om in Foxy Lady, het vossenpak, te zitten.
Is het dan toch niet Linda Mertens die als Foxy Lady haar grote comeback plant? Of Natalia die veel gelijkenissen vertoont met het personage? Volgens fans moeten we richting iemand compleet anders kijken: the one and only Frances Lefebure. Hoe komen ze op deze theorie?
Op Instagram heeft Frances na haar recentste kappersbezoek een reeks mooie selfies gedeeld. De complimenten stromen binnen in de reacties, maar toch lijken de meesten maar op één iets te focussen. Wat vooral opvalt, is Frances’ onderschrift. Geen woorden, maar wel één emoji: een vosje. Meer hebben ‘The Masked Singer’-fans niet nodig om volop aan het speculeren te slaan.
“Foxy Lady? Want er staat een vosje in je caption”, merken enkele aandachtige fans op. Daardoor alleen al zijn ze ervan overtuigd dat Frances achter dat masker zit. Kleine flashback naar vorig jaar: toen Camille Dhont in Miss Poes zat, gebruikte ze op sociale media ook vaak kattenemoji’s. En dat was toen óók een officiële hint. Bovendien merkt een aandachtige fan nog een klein detail op: “F.L., toevallig dezelfde initialen als Foxy Lady?”