-->

'The Masked Singer'-kandidaat al ontmaskerd? "Lijkt verdacht veel op Foxy Lady"

'The Masked Singer'-kandidaat al ontmaskerd?
Woensdag 25 Januari 2023 - 12:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ is nog niet begonnen, maar dat betekent niet dat fans al volop aan het speculeren zijn over wie er in een van de prachtige pakken zit. Nu denken ze ook te weten wie Foxy Lady écht is.

VTM overtreft zich opnieuw voor het derde seizoen van ‘The Masked Singer’. Maar liefst 14 pakken zullen de revue passeren in het populaire programma. Op sociale media kregen we al een eerste glimp te zien van de nieuwe kostuums en ook de eerste tips werden gelost. Het ontmaskeren kan weer beginnen en dat nemen de fans letterlijk.

Afgelopen weekend vond het Gala van de Gouden K’s plaats en natuurlijk waren daar heel wat bekende gezichten van de partij. Ook Natalia verscheen op de rode loper en zij droeg een opvallende outfit die heel wat reacties uitlokte. “Knappe furie, je ziet er echt beeldig uit”, “Je straalt helemaal”, “Wauw” en Olala, knappe madam”, schrijven haar volgers onder meer.

Toch staan er niet alleen complimentjes te lezen in de comments op de Instagrampagina van Natalia. Zo denkt een van haar volgers dat ze wel eens zou kunnen opduiken in ‘The Masked Singer’. “Die outfit lijkt verdacht veel op die van Foxy Lady”, klinkt het. Of Natalia daadwerkelijk in het pak van Foxy Lady zit, dat zullen we ontdekken in ‘The Masked Singer’ vanaf 3 februari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Natalia Druyts (@nataliamusic)

TAGS  I  Natalia  I  The Masked Singer