Wim Lybaert verrast met gloednieuw tv-programma: "Droom die uitkomt"

230316WIMLYBAERTVRT
Wim Lybaert, die we onder andere kennen van ‘De Columbus’, komt met een gloednieuw programma op de proppen. In ‘Een Jaar op zee’ gaat de programmamaker op zoek naar de ziel van vissers uit Zeebrugge, Oostende en Nieuwpoort. Iets waar hij al lang van droomt.
“Al sinds ik klein was, had ik nogal een redelijke fascinatie voor de zee. En nu wil ik eens weten wat dat wil zeggen: visser zijn", vertelt Wim Lybaert aan Het Laatste Nieuws. “Op mijn 54ste mee mogen op een vissersboot is een grote droom die uitkomt.” De presentator is dan ook echt een kind van de zee.
In ‘Een Jaar op zee’ wil Wim eindelijk te weten komen wat het vissersleven precies inhoudt. De professionele visserij is dan ook een uiterst zware job. Maar naast het leven aan boord focust de programmamaker ook op de mensen die aan wal blijven. Zowel vrouwen, zonen en dochters als vissers op rust vertellen hun verhalen.
‘Een Jaar op zee’ is vanaf 27 maart te zien op Eén. Wims gloednieuwe programma brengt verhalen over vriendschap, familie, vertrouwen, sterke vrouwen, mannen met een roeping, trots, geloof in de toekomst maar bovenal over de liefde voor de zee. Wij zijn alvast benieuwd!