Wordt 'The Masked Singer' Jens Dendoncker te veel? "Vraagt enorm veel energie" TV en Radio
TV en Radio

Wordt 'The Masked Singer' Jens Dendoncker te veel? "Vraagt enorm veel energie"

Wordt 'The Masked Singer' Jens Dendoncker te veel? "Vraagt enorm veel energie"

2022 is een moeilijk jaar geweest voor Jens Dendoncker. De ‘The Masked Singer”-presentator moest zijn relatiebreuk met Lauren Versnick en een zware depressie verwerken. Nu is hij eindelijk weer de oude. Maar botst hij straks niet weer tegen zijn eigen grenzen aan?

Na een korte afwezigheid is Jens Dendocnker weer steeds vaker te zien op het scherm. Onlangs nog in ‘Even goeie vrienden’, nu in ‘The Masked Singer’ en binnenkort opnieuw in ‘Wie zoekt die wint’. Bovendien kruipt de stand-upcomedian sinds december ook weer het podium op. “Ik ben net weer gestart, met kleine blokjes try-outs. Ik heb me kapot geamuseerd, dat geeft me zo veel energie”, vertelt het VTM-gezicht in Het Nieuwsblad.

“Het is druk geweest”, geeft de presentator wel toe. “Zeker het najaar was intens. Maar het is superleuk om weer met zoveel fijne mensen te mogen samenwerken. Ik voel ook zelf dat ik heel scherp ben”, klinkt het. Hij was dus helemaal klaar om aan zijn eerste grote studio­show, ‘The Masked Singer’, te beginnen. En toch moet hij opletten dat hij niet weer over de grens gaat.

“De opnames zijn ontzettend leuk, maar slurpen wel energie”, geeft Jens eerlijk toe. “Ik ga in een hyperfocus, want je moet alles gezien hebben. Als je daar dan uitkomt, is dat best pittig. Om te ontspannen, kruip ik dan mijn nest in. Soms lig ik al te slapen tijdens de rit naar huis, ik mag toch zelf niet rijden (Jens heeft epilepsie, red.)”, vertelt de presentator. Maar gelukkig staat het ‘The Masked Singer’-team hem ook te allen tijde bij. “Ik kan altijd op hen vertrouwen”, besluit Jens.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws