"WTF!": 'Big Brother'-kandidate lokt reacties uit met opmerkelijke beslissing TV en Radio
TV en Radio

"WTF!": 'Big Brother'-kandidate lokt reacties uit met opmerkelijke beslissing

"WTF!": 'Big Brother'-kandidate lokt reacties uit met opmerkelijke beslissing

De kijkers van ‘Big Brother’ konden hun oren bijna niet geloven toen Chiara plots een bijzondere bekentenis deed. Op sociale media wordt er hevig gediscussieerd over deze opvallende beslissing van de bewoonster.

Net zoals in de voorbije seizoenen van ‘Big Brother’ kunnen de huidige bewoners opnieuw gebruik maken van de hottub. Toch is niet elke kandidaat dat van plan en daar hebben ze soms een opmerkelijke reden voor. Zo geeft de Nederlandse Chiara, de derde nieuwkomer in het huis, toe dat haar papa haar gevraagd heeft om niet in schaarse kledij rond te lopen. Vooral omdat ook die beelden op tv zullen komen.

Over deze bekentenis wordt meteen heel wat geschreven op sociale media. Zo kunnen veel kijkers dit amper vatten. “Wat een overdreven reactie van die vader”, “Preuts”, “Omg”, “Ze is toch geen kind meer?”, “Pff, in een zwembad of aan de zee loop je toch ook in badkleding” en “Bullshit, wees fier op je lichaam”, reageren ze onder meer.

Anderen laten dan weer weten dat iedereen de keuze van Chiara moet respecteren. “Zij mag toch zelf beslissen”, “Als ze daar zelf ook achter staat, dan zie ik het probleem niet” en “Ik vind het knap dat ze hier rekening mee houdt”, schrijven zij. “Het is ‘Big Brother’ en geen vleeskeuring. Respect, Chiara”, klinkt het ook nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws