Yanni Bourguignon uit 'Familie' klapt uit de biecht: "Gesmeekt bij schrijvers" TV en Radio
TV en Radio

Yanni Bourguignon uit 'Familie' klapt uit de biecht: "Gesmeekt bij schrijvers"

Yanni Bourguignon uit 'Familie' klapt uit de biecht: "Gesmeekt bij schrijvers"

Gisteren konden de trouwe kijkers de langverwachte, bloedstollende midseasonfinale van ‘Familie’ meepikken. Het verhaal tussen Koen (Sieg De Doncker) en Veronique (Sandrine André) kwam eindelijk tot zijn zijn hoogtepunt. Let op: dit artikel bevat spoilers.

Veronique lijkt verlost van Koen, maar niet dankzij het ontsnappingsplan van Lars (Kürt Rogiers). Het kwam als een grote verrassing toen ze Koen uit het niets de kop insloeg. Hoe dat afloopt, is nog maar de vraag. Veronique kan haar zoon Cédric (Yanni Bourguignon) eindelijk wel weer in de armen vliegen. Hopelijk kunnen moeder en zoon hun strubbelingen even opzijzetten, want die zijn eerder regel dan uitzondering.

Gelukkig zit de vork in het echt anders in de steel en zijn Yanni en Sandrine twee handen op één buik. De twee hebben de spannende dubbelaflevering zelfs samen in première gekeken. Ook een trouwe ‘Familie’-fan merkt hun goede relatie op. “De band tussen Yanni en Sandrine”, schrijft ze met een hartje op haar Instagramverhaal.

Yanni deelt het bericht op zijn beurt op zijn verhaal. “Dat is nu wel juist, ja”, moet de acteur beamen. “Ik denk niet dat er twee acteurs zijn die al meer gezaagd hebben bij de schrijvers om weer lief te mogen zijn tegen elkaar”, lacht hij. “Sandrine, de mooiste en liefste tv-mama”, besluit hij. Of de fans weer meer scènes tussen Cédric en Veronique willen? Yanni’s volgers antwoorden volmondig ja.

Bron: Instagram Stories

Yanni Bourguignon uit 'Familie' klapt uit de biecht: "Gesmeekt bij schrijvers"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws