Zeer triest nieuws over Thomas uit 'Boer zkt Vrouw': "Ik werd aan het lijntje gehouden" TV en Radio
TV en Radio

Zeer triest nieuws over Thomas uit 'Boer zkt Vrouw': "Ik werd aan het lijntje gehouden"

Zeer triest nieuws over Thomas uit 'Boer zkt Vrouw': "Ik werd aan het lijntje gehouden"

De West-Vlaamse Thomas Leplae is via 'Boer zkt Vrouw' op zoek naar de liefde van zijn leven. In TV Familie praat de 30-jarige melkvee- en aardappelboer nu ook openhartig over zijn vorige relaties.

Veel relaties heeft Thomas nog niet gehad. "Slechts één langdurige", vertelt hij in het weekblad. Maar die liep helaas zeer slecht af. "Daar was ik degene die aan het lijntje werd gehouden", aldus Thomas.

"Ik wil verder geen oude koeien uit de gracht halen, maar ik ben dus zeker al eens flink met mijn gezicht tegen de muur gelopen", bekent hij. Daardoor vindt hij het ook niet makkelijk om zich open te stellen.

Veeleisender

"Pas door jezelf kwetsbaar op te stellen, kun je een diepere connectie maken met anderen. Maar dat is inderdaad makkelijker gezegd dan gedaan. Singles zijn niet alleen veeleisender geworden, ze gooien ook de handdoek sneller in de ring. Ik heb mensen al eens horen zeggen dat een relatie pas 'begint' wanneer de meeste koppels opgeven. Ik begrijp wat ze daarmee bedoelen. Maar hoe meer je jezelf blootgeeft, hoe harder je natuurlijk gekwetst kunt worden", besluit de melkvee- en aardappelboer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws