Zien we Maité nog terug in 'Thuis'? Actrice Sara Gracia Santacreu onthult meer

230905saragraciasantacreuvrt1
Een van de vragen die de kijkers van ‘Thuis’ tijdens de zomer bezighield, is of Dieter zijn collega Maité, die zwanger blijkt van hem, zou neerschieten nu hij weet dat ze de rechterhand was van Chris. Maar verrassend genoeg kwamen we gisteren niet te weten hoe hun confrontatie is afgelopen. Want waar is Maité plots naartoe?
Gisteren ging het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ van start. Daarin konden we zien hoe Tamara en het kindje van Lowie het gehaald hebben en hoe Marianne zichzelf verrassend genoeg niet heeft aangegeven voor de moord op Alexander. Maar wat er met Maité gebeurd is, daar hebben we nog even het gissen naar.
Dieter hield zijn ex-collega, de handlanger en dochter van Chris, gisteren nog onder schot, maar het lijkt erop dat hij Maité zomaar heeft laten gaan. Maar verdwijnt Maité daarmee ook echt uit de reeks? Op Instagram bereidt Sara Gracia haar volgers alvast voor op het komende seizoen van ‘Thuis’. “Na wat zotte stunts, er vervolgens zo uitzien en wat actieshots in auto’s eindigen met een geweer tegen mijn hoofd”, lacht de actrice op haar verhaal.

Zien we haar nog terug?

“Ik ben benieuwd hoe dit verder afloopt. Nu ja, vooral jij bent benieuwd, want ik weet wel hoe het verder loopt”, laat een geheimzinnige Sara Gracia weten. Dit doet alleen maar vermoeden dat we het laatste van Maité nog niet hebben gezien. Eerder liet de actrice namelijk al weten dat er nog geen einddatum op haar gastrol stond. Komt Maité zoals gewoonlijk nog terug om een bommetje droppen? Of is ze met de noorderzon vertrokken in ruil voor het verzwijgen van haar zwangerschap van Dieter? De tijd zal het uitwijzen.