Zo hebben ze het zelf niet gewild! Staf en Mathias Coppens krijgen minder leuk nieuws over hun nieuwe show TV en Radio
TV en Radio

Zo hebben ze het zelf niet gewild! Staf en Mathias Coppens krijgen minder leuk nieuws over hun nieuwe show

Zo hebben ze het zelf niet gewild! Staf en Mathias Coppens krijgen minder leuk nieuws over hun nieuwe show

Voor de broertjes Coppens zit er een goed gevulde tv-agenda aan te komen. Zo zal je Staf Coppens binnenkort maar liefst drie keer per week op je scherm mogen verwelkomen. Al verloopt niet alles volgens plan.

Staf Coppens keert niet alleen terug naar VTM met een nieuw seizoen van ‘Camping Coppens’ en ‘De Verraders’, de presentator heeft ook opnieuw de handen in elkaar geslagen met zijn broer. In hun gloednieuwe spelshow ‘The Big Bang’ onderwerpen hij en Mathias Coppens opnieuw enkele BV-duo’s aan een reeks ongezien spannende proeven. Wie als eerste ‘The Big Bang’ veroorzaakt, heeft het spel gewonnen.

Maar nu blijkt dat hun nieuwe programma - tegen de wil van de broertjes in - eerst in Nederland te zien zal zijn. Volgens Het Laatste Nieuws gaat ‘The Big Bang’ op 14 september bij onze noorderburen op antenne. Dat was totaal niet de bedoeling. Maar door een last minute programmawijziging bij de Nederlandse zender SBS6 zijn de uitzendingen vervroegd.

Wanneer?

In Nederland krijgen ze dezelfde afleveringen als ons te zien. Alleen moeten wij er dus wat langer op wachten. De exacte startdatum voor de nieuwe, eigen bedachte show van de broertjes Coppens op VTM is nog niet bekend. Wel dat het programma wellicht op zaterdag uitgezonden zal worden.

Populair

Laatste nieuws