Zware opdoffer voor Otto-Jam Ham: presentator krijgt bijzonder slecht nieuws te horen TV en Radio
TV en Radio

Zware opdoffer voor Otto-Jam Ham: presentator krijgt bijzonder slecht nieuws te horen

Zware opdoffer voor Otto-Jam Ham: presentator krijgt bijzonder slecht nieuws te horen

Sinds maandag 4 september is op VRT 1 de gloednieuwe avondshow 'Amai zeg wauw!' te zien. Presentator van dienst is Otto-Jan Ham. Maar helaas kende het programma niet zo'n goede start.

Zo liggen de kijkcijfers niet echt in de lijn van de verwachtingen. Voor de eerste aflevering stemden 477.000 nieuwsgierigen af op de gloednieuwe avondshow. Helaas zakte de kijkcijfers op dinsdag nog verder weg. Zo keken er dinsdag amper 268.000 mensen naar de avondshow, dat zijn er maar liefst 200.000 minder dan de eerste aflevering. Al heeft het mooie zomerweer daar misschien ook wel iets mee te maken.

Toch zijn de eerste reacties ook niet bijzonder positief. "De eerste aflevering van 'Amai zeg wauw!' was geen hoogvlieger", aldus tv-recensent Bram De Brabander in Het Laatste Nieuws. Al zag hij ook potentieel. "Tegelijk ben ik benieuwd welke verrassingen Otto-Jan de komende dagen en weken in petto heeft voor z'n gasten", klinkt het. En ook op sociale media zijn de meningen verdeeld.

Geen wow-gevoel

"Het was niet slecht, maar miste toch iets om er nog eens naar te kijken", "Het zorgde nog niet voor een wow-gevoel", "Dit is het praatprogramma te veel" en "Kort en krachtig, doe zo verder Otto-Jan. Eindelijk een ontspannend programma voor het slapen gaan", luidt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws