10 maanden na haar mislukte huwelijk in 'Blind Getrouwd': Isabelle kondigt zeer heuglijk nieuws aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

10 maanden na haar mislukte huwelijk in 'Blind Getrouwd': Isabelle kondigt zeer heuglijk nieuws aan

10 maanden na haar mislukte huwelijk in 'Blind Getrouwd': Isabelle kondigt zeer heuglijk nieuws aan

Isabelle Olivier stapte vorig jaar in mei in het huwelijksbootje met Matthieu Angel in 'Blind Getrouwd'. Helaas besloten ze de twee om te scheiden na hun avontuur. Maar op Instagram heeft Isabelle nu zeer heuglijk nieuws te melden.

Het is inmiddels al tien maanden geleden dat Isabelle Olivier en Matthieu Angel elkaar het jawoord gaven in 'Blind Getrouwd'. En hoewel de twee heel wat plezier beleefden, was er geen sprake van gevoelens. De twee zetten dan ook een punt achter hun huwelijk.

Op Instagram heeft Isabelle nu groot nieuws te melden. Zij heeft namelijk zopas haar eerste woning gekocht. "Een appartementje in het centrum van Mechelen. Net eens in mijn arm geknepen, maar ik ben niet aan het dromen. Trots op mezelf", schrijft Isabelle bij een foto van haar nieuwe woonst.

Veel gelukwensen

De 'Blind Getrouwd'-deelneemster krijgt dan ook heel wat felicitaties. "Oooh proficiat!", schrijft Candice Martens. "Wauw, veel geluk in je nieuwe woonst", klinkt het ook meermaals in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws