1,5 jaar na de dood van haar partner Gary: Ruth Beeckmans deelt opnieuw hartverscheurend nieuws

230831ruthbeeckmansinstagram
Het is inmiddels al bijna 1,5 jaar geleden dat actrice Ruth Beeckmans onverwacht afscheid moest nemen van haar partner Gary. Op Instagram grijpt de actrice nu iedereen bij de keel met een hartverscheurend bericht over haar overleden partner.
Vorig jaar op 29 april sloeg het noodlot toe voor Ruth Beeckmans. Haar partner Gary, met wie ze ook twee dochtertjes heeft, stierf toen op 55-jarige leeftijd aan de gevolgen van hartfalen. Ruth probeerde hem zelf nog te reanimeren, maar helaas tevergeefs. Enkele maanden geleden vertelde ze nog dat ze het nog steeds erg moeilijk heeft met zijn plotse overlijden.
"Ik denk dat ik nooit voor de volle 100 procent terug zal zijn", zei Ruth bij HLN Showbits. "Omdat er een heel belangrijk stuk weg is", aldus de actrice. Toch probeert Ruth er het beste van te maken. "We doen ons best om er zo goed als mogelijk terug bij te zijn. Als presentatrice, als actrice ... Op zoveel mogelijk manieren", aldus Beeckmans. Zo was Ruth al te zien als presentatrice van 'Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u' en onlangs schitterde de actrice nog in de film 'Aller/Retour'. Binnenkort verschijnt ze opnieuw op het scherm, als panellid in het gloednieuwe VTM-programma 'Make Up Your Mind'.

Voor altijd

Toch is het gemis nog altijd bijzonder groot. Zo deelde Ruth zopas nog een hartverscheurend bericht op haar Instagram Stories. "Voor altijd. Ik mis je zo", schrijft ze bij een foto van haar en Gary, gevolgd door een veelbetekenend hartje.
Instagram Stories (@ruthbeeckmansofficial)
Instagram Stories (@ruthbeeckmansofficial)