2 jaar na het overlijden van haar partner deelt Ruth Beeckmans hartbrekend nieuws: "Heel veel sterkte" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

2 jaar na het overlijden van haar partner deelt Ruth Beeckmans hartbrekend nieuws: "Heel veel sterkte"

2 jaar na het overlijden van haar partner deelt Ruth Beeckmans hartbrekend nieuws: "Heel veel sterkte"

Ruth Beeckmans moest in april 2022 onverwacht afscheid nemen van haar partner Gary. Op Instagram deelt de actrice nu ook een aangrijpend bericht, gericht aan haar overleden partner.

Ruth Beeckmans verloor twee jaar geleden haar partner Gary aan de gevolgen van hartfalen. Hij werd amper 55 jaar. Gary heeft haar ook twee dochters geschonken: Charlie-Sue en Cobey-Mae.

Deze week brak er opnieuw een moeilijke dag aan voor de actrice. Op 19 maart wordt er namelijk Vaderdag gevierd in Antwerpen. Ruth deelde dan ook enkele aangrijpende beelden van haar overleden partner op Instagram.

Beste papa ooit

"Beste papa ooit, ik mis je voor altijd, hou nog langer van je. Fijne vaderdag in de lucht papa. Bedankt mijn Gartje, voor onze prachtige kinderen", staat er in het onderschrift te lezen. Heel wat mensen willen Ruth dan ook een hart onder de riem steken. "Heel veel sterkte", klinkt het meermaals in de reacties. Daarnaast lieten heel wat volgers een veelbetekenend hartje achter onder de Instagrampost.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws