2 jaar na pijnlijke relatiebreuk: Steven Van Herreweghe komt met opmerkelijk liefdesnieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

2 jaar na pijnlijke relatiebreuk: Steven Van Herreweghe komt met opmerkelijk liefdesnieuws

2 jaar na pijnlijke relatiebreuk: Steven Van Herreweghe komt met opmerkelijk liefdesnieuws

In 2021 kondigden Steven Van Herreweghe en zijn toenmalige vriendin, artdirector Katrien Vanderlinden, hun relatiebreuk aan. Maar is er twee jaar later al een nieuwe vrouw in zijn leven? De presentator laat in zijn kaarten kijken.

Twee jaar geleden kwam voor Steven Van Herreweghe de donderslag bij heldere hemel. Waar hij en Katrien in 2015 al even kort uit elkaar gingen, kwam het twee jaar geleden definitief tot een breuk. “We gaan elk onze eigen weg. Dat is een ongelofelijk moeilijke beslissing, want we zien elkaar doodgraag”, liet de presentator weten op Instagram. De breuk en het co-ouderschap vielen hem in het begin dan ook erg zwaar.

Katrien is intussen weer van straat. Stevens ex stapte vorig jaar in september in het huwelijksbootje met zanger Flip Kowlier. De presentator zelf daarentegen is de ware nog niet tegen het lijf gelopen. “Ik onderzoek de liefde, en da's tof”, wil Steven daarover kwijt in Dag Allemaal. “Laten we zeggen dat het onderzoek heel plezant is”, lacht hij.

Meant to be

“Weet je, ik ben 45 en ik zoek al wat meer verdieping”, besluit ‘De jaren 90 voor tieners’-presentator. “Als die uitblijft, weet ik dat het niet meant to be is. Ik zal het zo zeggen: het is lente in mijn leven en ik vind dat tof”, aldus Steven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws