2 maanden na haar scheiding met Antony: Karen Damen heeft groot nieuws over haar liefdesleven Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

2 maanden na haar scheiding met Antony: Karen Damen heeft groot nieuws over haar liefdesleven

2 maanden na haar scheiding met Antony: Karen Damen heeft groot nieuws over haar liefdesleven

Karen Damen (49) maakte eind november bekend dat ze gaat scheiden van haar partner Antony Van der Wee. In Dag Allemaal praat de presentatrice nu openhartig over haar leven als kersverse single.

Karen Damen en Antony Van der Wee hebben na 17 jaar een punt gezet achter hun relatie. Samen hebben ze ook een zoon van 13 jaar, Sky. En inmiddels is de scheiding ook een afgesloten hoofdstuk voor Karen.

"Ik heb moeilijke momenten gehad, maar dat heeft niemand gezien en geweten, dat heb ik voor de buitenwereld goed verstopt. Maar nu is het weer over naar de orde van de dag, het leven gaat verder. Ik ben geen emotioneel wrak", vertelt de presentatrice deze week in Dag Allemaal. Zo gaat er ook een heel nieuwe wereld voor haar open.

Spannend

"Opnieuw single zijn als je bijna vijftig bent en de dingen die je nu allemaal opnieuw kan doen omdat je met niemand meer rekening moet houden, behalve met je kind ... Ik vind dat vooral spannend", zegt Karen. En ook opnieuw gaan daten vindt ze spannend.

"Tuurlijk, ik ken dat niet meer, ik leer dat nu allemaal. Vrienden zeggen mij dat er zo'n exclusieve datingapp is, iets als Tinder, maar dan voor bekende mensen. Raya of zo. 'Zo zot', denk ik dan, maar eigenlijk ben ik keibenieuwd", bekent Karen. Wij wensen haar alvast veel liefdesgeluk toe!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws