3 maanden na pijnlijke breuk met Brecht: Dziubi uit 'Blind Getrouwd' onthult of hij nieuwe vriend heeft Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

3 maanden na pijnlijke breuk met Brecht: Dziubi uit 'Blind Getrouwd' onthult of hij nieuwe vriend heeft

3 maanden na pijnlijke breuk met Brecht: Dziubi uit 'Blind Getrouwd' onthult of hij nieuwe vriend heeft

In april raakte bekend dat Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen uit ‘Blind Getrouwd’ een punt hadden gezet achter hun sprookjeshuwelijk. Een zware klap voor beide heren. Brecht is intussen nog geen nieuwe man tegen het lijf gelopen, maar geldt dat ook voor Dziubi?

Droomkoppel Brecht en Dziubi is niet meer. “Niet alleen de afstand, maar ook de diepere gevoelens bleven uit. Onze relatie werkte niet meer. En ja, dan moet je als twee volwassen mannen je conclusies trekken”, vertelde Brecht begin deze maand in Het Laatste Nieuws. “Uit elkaar gaan is altijd een pijnlijke zaak. Ik geef eerlijk toe dat ik daar enorm van heb afgezien”, bekende hij. “Maar we zijn nu drie maanden later en dus ook wat verder in het verwerkingsproces.”

Al zat daten er toch nog niet meteen weer in voor de ‘Blind Getrouwd’-deelnemer. “Daar is het nog te vroeg voor”, bedacht Brecht zich. “Ik geniet nu even van de stilte na de storm en wil op mijn effen komen. Al dringen er zich wel al mannen op die mij beter willen leren kennen. Maar ik denk dat het daten eerder iets is voor na de zomer”, besluit hij.

Te vroeg

En net zoals zijn ex-man gaat ook Dziubi nog steeds als single door het leven. Dat vertelde hij gisteren op de rode loper van de nieuwe Cirque du Soleil-voorstelling 'Kurios', in het gezelschap van ‘Blind Getrouwd’-vriendin Jana De Bosscher. “Mijn hoofd staat niet naar daten”, denkt de kandidaat erover. Jana daarentegen is al even opnieuw gelukkig met haar nieuwe partner.

Populair

Laatste nieuws