5 jaar na dood van grote liefde: Els De Schepper heeft opvallend liefdesnieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

5 jaar na dood van grote liefde: Els De Schepper heeft opvallend liefdesnieuws

5 jaar na dood van grote liefde: Els De Schepper heeft opvallend liefdesnieuws

‘Unsaid’, de nieuwste single van Els De Schepper, is een eerbetoon aan haar grote liefde Adel, die ze vijf jaar geleden onverwacht moest afgeven. Een zware klap voor de cabaretière. In Het Laatste Nieuws onthult ze nu, zoveel jaar later, hoe het in de liefde gaat.

Els De Schepper leerde Adel kennen op reis in Egypte en het was liefde op het eerste gezicht. Maar drie jaar later bleek hun sprookje helaas onmogelijk. Hij was een gerenommeerd chirurg in Egypte, zij een BV in België. De twee gingen als vrienden uit elkaar, maar Adel is altijd de liefde van Els’ leven gebleven. De cabaretière had dan ook enorm veel spijt van hoe alles gelopen is.

“Ik vond dat ik fouten had gemaakt. Ik wilde hem zeggen dat ik het anders had kunnen aanpakken”, vertelt de zangeres in Het Laatste Nieuws. Maar net toen ze hem dat wou gaan vertellen, kreeg ze telefoon van een dokter. “Adel was gestorven aan een hartaderbreuk, hij was 63”, klinkt het diep bedroefd. “De boodschap van mijn nieuwe single is dan ook: ‘Wacht niet te lang om dingen uit te spreken.’”

Goed in mijn eentje

Vijf jaar later heeft ze het verlies van haar grote liefde een plekje kunnen geven. Maar voor een nieuwe man in haar leven is er nog geen plaats. Els gaat als vrijgezel door het leven en heeft daar duidelijk vrede mee. “Ik probeer te kijken naar wat ik heb, niet naar wat ik niet heb”, besluit ze. “Ik voel me meer dan ooit goed in mijn eentje. Misschien is dat het recept om een partner tegen te komen die ook zelfstandig in het leven staat.”

“Maar ik heb het gevoel dat mannen zich snel geïntimideerd voelen door mij, een sterke en bekende vrouw. Maar dat is nergens voor nodig…”, lacht de zangeres.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws