6 jaar na de dood van Marc Van Eeghem: ook broer Kurt deelt zeer droevig nieuws over zijn gezondheid Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

6 jaar na de dood van Marc Van Eeghem: ook broer Kurt deelt zeer droevig nieuws over zijn gezondheid

6 jaar na de dood van Marc Van Eeghem: ook broer Kurt deelt zeer droevig nieuws over zijn gezondheid

Eind 2017 overleed acteur Marc Van Eeghem op amper 57-jarige leeftijd aan de gevolgen van prostaatkanker. Helaas heeft nu ook zijn broer Kurt Van Eeghem (71), bekend als presentator van 'De 3 Wijzen', slecht nieuws te melden over zijn gezondheid.

In 2018, een jaar na de dood van zijn broer Marc, kreeg ook Kurt Van Eeghem de diagnose van prostaatkanker. "Het zit bij mij in de familie. Het is een smerige ziekte die jou kiest en niet omgekeerd. Mijn oudste broer is eraan geopereerd, ik heb het gekregen, mijn jongere broer Marc is eraan overleden", vertelt hij daar deze week over in Primo.

Helaas krijg hij onlangs ook slecht nieuws te horen van de dokter. "Het is een bijzonder agressief beestje, die kanker. Want of die volledig verdwenen is, is nog maar de vraag ... Ik ben intussen zes jaar goed, maar je bent nooit zeker. En ik moet nu weer vaker, om de drie maanden meer bepaald, een bloedonderzoek laten doen. Dat is geen goed teken", aldus de gewezen presentator.

Nog 30 jaar

Toch probeert hij om positief te blijven. "Ik wil hier zolang mogelijk blijven, want ik leef enorm graag. Ik amuseer me, ik doe mijn werk graag, ik heb een heel liefhebbende echtgenoot ... Kortom, ik heb een goed en prachtig leven. Maar als het gedaan is, leg ik me daarbij neer. Op je sterfbed kunnen zeggen dat je een goed en prachtig leven gehad hebt, is toch het summum? Maar liefst pas over 30 jaar."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws