9 maanden na de dood van Nicole Josy: Hugo Sigal neemt plots zeer ingrijpende beslissing Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

9 maanden na de dood van Nicole Josy: Hugo Sigal neemt plots zeer ingrijpende beslissing

9 maanden na de dood van Nicole Josy: Hugo Sigal neemt plots zeer ingrijpende beslissing

Het is inmiddels al ruim negen maanden geleden dat Hugo Sigal zijn grote liefde Nicole Josy verloor. Eerder gaf hij al dat hij nooit meer de liedjes van Nicole & Hugo zal zingen. Nu heeft de 75-jarige zanger nog een drastisch besluit genomen.

Op 4 november moest Hugo Sigal afscheid nemen van zijn 'Colleke'. Zij overleed op 76-jarige leeftijd na een dodelijk val bij thuis. Onlangs vertelde de zanger al dat hij besloten heeft om geen nummers meer te zingen van Nicole & Hugo. "Nee, dat gaat niet", zei de zanger in Dag Allemaal.

"Ze hebben me gevraagd om 'Pastorale' te zingen met een andere zangeres, daar heb ik voor bedankt. Ook 'Goeiemorgen, morgen' zal ik nooit meer zingen, of 'Baby Baby' en 'Schietgebed'", aldus Hugo. Normaal gezien ging hij ook elk jaar samen met Nicole op vakantie naar Saint-Tropez. Dat zal hij deze zomervakantie niet doen.

Te vroeg

"Nee, ik blijf gewoon thuis. Naar Saint-Tropez, da's te vroeg. Later misschien", aldus Hugo in Dag Allemaal. "Ik zal nog wel eens op bezoek gaan bij Ellen (Callebout, red.) en Gert (Verhulst, red.), en de vrienden die Colleke en ik daar gemaakt hebben in die veertig jaar, wil ik graag terugzien. Ik heb gebeld met Véronique en haar familie, de mensen die het hotel uitbaten waar wij altijd gingen. Die reageerden ook heel verslagen toen ze het hoorden van Nicole", aldus Hugo.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws