Aangeslagen Jacky Lafon heeft triest nieuws te melden na haar terugkeer in 'Familie'

220916JACKYLAFONFAMILIEVTM
Voor de familiereünie keert Jacky Lafon even terug in 'Familie' als Rita Van den Bossche. Zatte Rita is dus terug, al is ze nu wel nuchter. Jacky geniet er met volle teugen van.
Destijds besloot Jacky zelf om uit 'Familie' te stappen. "Ik heb daar al veel spijt van gehad, ja", zegt ze nu in Dag Allemaal. "Maar ik had 24 jaar geleden serieuze gezondheidsproblemen, ik moest wel. Mijn rol stelde ook niet zoveel meer voor, Rita moest alleen nog maar gaan poetsen. Toen had ik ook vrede met mijn beslissing, maar achteraf voelde ik dikwijls: ik mis het zo. Ik had altijd gehoopt en dat is mij ook beloofd: Rita mag en zal terugkomen. Maar da’s nooit gebeurd, op een kleine scène na, en dat vind ik jammer."
Helaas is er nog meer slecht nieuws. Jacky heeft geen uitzicht op een langer verblijf in 'Familie'. "Ik heb al veel mo-gen knuffelen als Rita bij het weerzien met de familie, maar eigenlijk heb ik ook geknuffeld als Jacky. Iedereen ziet elkaar graag. Dat heeft mij zoveel deugd gedaan. ’t Is hier allemaal pico bello. Het enige jammere is dat Rita niet lang genoeg blijft", zegt ze.