"Adembenemend": eerste beelden van droomhuwelijk Thibaut Courtois en Mishel Gerzig gelekt Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Adembenemend": eerste beelden van droomhuwelijk Thibaut Courtois en Mishel Gerzig gelekt

"Adembenemend": eerste beelden van droomhuwelijk Thibaut Courtois en Mishel Gerzig gelekt

Vandaag is de grote dag! Thibaut Courtois stapt straks in het huwelijksbootje met zijn verloofde Mishel Gerzig. Maar de twee zijn al langer dan vandaag aan het vieren. Het koppeltje deelt in primeur enkele wondermooie beelden van hun grote welkomstfeest gisteren.

De langverwachte grote dag is eindelijk aangebroken. 26 juni 2023, het wordt ongetwijfeld de mooiste dag van hun leven. Voor zo’n 300 genodigden beloven Thibaut Courtois en Mishel Gerzig elkaar vandaag eeuwige trouw. Waar de ceremonie plaatsvindt, is een goed bewaard geheim. Maar in een luxueuze beachbar in Cannes hielden de tortelduifjes gisteren al een spetterende welkomstparty voor hun genodigden, met alles erop en eraan.

En daar verschenen al enkele beelden van op Instagram. Allebei in een prachtige witte outfit poseren de Rode Duivel en zijn verloofde op het strand. “Het mooiste koppel”, “Er bestaat geen beter koppel”, “Wauw, jullie stralen”, “Adembenemend” en “Proficiat”, willen hun volgers meteen kwijt.

Op haar Instagramverhaal laat Mishel nog een glimp van het hele gebeuren zien. Ook onder anderen Kim Van Oncen en ex-mol Elisabet Haesevoets zijn trouwens van de partij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws