Aisha Van Zele verklapt het geslacht van haar baby'tje: "Miguels wens komt uit" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Aisha Van Zele verklapt het geslacht van haar baby'tje: "Miguels wens komt uit"

Aisha Van Zele verklapt het geslacht van haar baby'tje: "Miguels wens komt uit"

Aisha Van Zele leeft op een roze wolk. Na een mislukte zwangerschap in 2021 kan ze eindelijk beginnen aftellen naar de komst van haar eerste kindje. In ‘Dag Allemaal’ verklapt ze zelfs al het geslacht van de kleine spruit.

Aisha Van Zele vond na het overlijden van ondernemer Philip Cracco, waarmee ze samen te zien was in ’The Sky is the Limit’, in 2020 opnieuw de liefde bij Miguel Dheedene, de ex van Tanja Dexters. De twee wonen al een hele tijd samen en in november raakte bekend dat hun eerste kindje samen op komst is.

“Ik heb al heel lang ’n kinderwens, het mirakel in mijn buik voelen groeien maakt me gelukkiger dan ooit. Ik ben een geboren moederkloek”, vertelt de realityster dolgelukkig in Dag Allemaal. Voor Aisha is het haar eerste kindje. Haar vriend Miguel heeft al een dochter, Valentina (12) met Tanja. En voor hem is het een droom die uitkomt.

Aisha en Miguel krijgen namelijk een jongetje. Voor Miguel dus die “felbegeerde koningswens”. Jongetje of meisje, met hun kleine wondertje is hun gezinnetje naar eigen zeggen sowieso compleet. “Zwanger worden is ’t allergrootste geschenk. Straks is ons gezin compleet. Mocht ik tien jaar jonger zijn geweest, had ik er waarschijnlijk nog eentje gewild. Maar nu, op mijn 38ste, lijkt een gezin van vier mij ideaal” aldus Aisha.

Populair

Laatste nieuws