Amper 2 maanden na huwelijk met Giancarlo: Olga Leyers heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding

230606giancarloangelettiolgaleyersphotonews
Twee maanden geleden stapte Olga Leyers (25) in het huwelijksbootje met Giancarlo Angeletti (43). Haar achttien jaar oudere echtgenoot heeft al twee kinderen, Omar (9) en Pablo (4), uit een vorige relatie. Maar kriebelt het bij de jongste Leyers-zus ook niet stilaan om zelf aan kinderen te beginnen?
Op je 25ste plusmama worden, weinigen doen het Olga Leyers na. Maar die rol gaat haar prima af. “Mensen vragen me soms of het niet moeilijk was om zo jong al plusmama te worden. Nee, dus. Ik werd gewoon mee verliefd op de kinderen”, vertelt het tv-gezicht openhartig in Humo. “Het scheelt natuurlijk dat Omar en Pablo zalige kinderen zijn. Ik méén dat. Maar ik zie Giancarlo zo graag dat ik er zelfs lastige kinderen en een ruziemakende ex bij zou nemen”, klinkt het.
Zelf denkt het pas gehuwde koppeltje nog niet meteen aan kinderen. Het is dan ook een enorme stap. “Wat me vooral bang maakt, is dat sommige vrouwen veranderen als ze moeder worden”, biecht Olga eerlijk op. “Ik vind het ook jammer dat je er als vrouw zo rationeel over moet beslissen, door te stoppen met anticonceptie. Ik zou liever per ongeluk zwanger worden”, denkt ze erover.

Reisgids door het leven

Voorlopig volstaat het plusmoederschap dus, maar Olga wil dus op termijn wel een eigen gezinnetje stichten, met Giancarlo als de ideale papa. “Giancarlo is mijn reisgids in het leven”, verwoordt de jongste van de Leyers-clan het zo mooi. “Hij geeft me het gevoel dat hij alles aan míj wil laten zien, en dat hij míjn mening wil horen. Als ik het gevoel zou kwijtraken dat hij het niet meer voor mij doet, zou ik afhaken”, besluit ze. Wat is de liefde toch mooi!