Amy Courtens doet er schepje bovenop en haalt opnieuw fel uit naar Studio 100 Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Amy Courtens doet er schepje bovenop en haalt opnieuw fel uit naar Studio 100

Amy Courtens doet er schepje bovenop en haalt opnieuw fel uit naar Studio 100

K3’tje Hanne Verbruggen verwelkomt in december haar eerste kindje. Tot die tijd zal Diede naast Marthe en Julia schitteren in de resterende K3-shows in Nederland. Niet Amy dus, die wel tweede werd in ‘K2 zoekt K3’.

Amy werd zelfs niets eens gevraagd. Dat was voor de verliezende finaliste een bittere pil om te slikken.“Ik weet ook niet hoe het komt”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. “Ik was wel even verschoten, ja”, geeft de blondine toe. Ze had Hanne nochtans maar al te graag vervangen.

“Ze hadden me natuurlijk mogen bellen”, klinkt het. Maar hoewel Amy beweert dat haar agenda het niet zou toelaten om een tijdelijk K3’tje te worden, blijft ze toch scherp uithalen naar Studio 100. Zo zou zij Hannes zwangerschap ten eerste al anders oplossen dan een vervanger aan te stellen. “Als ze me nu zouden bellen, komen ze wel te laat”, zei ze bovendien vastberaden aan Het Laatste Nieuws.

Wie dacht dat ze zich na dat interview op de achtergrond zou houden, zit er compleet naast. Nu deelt ze op haar TikTok-account opnieuw een harde sneer uit naar Studio 100. “Wanneer Studio 100 jou niet gebeld heeft om Hanne te vervangen…”, schrijft ze. Dat stemt de blondine duidelijk niet tevreden.

Bron: TikTok

Amy Courtens doet er schepje bovenop en haalt opnieuw fel uit naar Studio 100

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws