An Lemmens doodongerust over haar kinderen: "Ik hoop dat dit niet fout loopt" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

An Lemmens doodongerust over haar kinderen: "Ik hoop dat dit niet fout loopt"

An Lemmens doodongerust over haar kinderen: "Ik hoop dat dit niet fout loopt"

An Lemmens is trotse mama van twee schatten van kindjes. Haar dochtertje Zappa-Rosa wordt binnenkort acht jaar en in maart is de presentatrice - midden in de opnames van ‘The Voice van Vlaanderen’ bevallen van haar zoontje Roscoe. Maar An maakt zich nu serieuze zorgen over haar oogappels.

Er is namelijk heel wat gaande op deze aardbol en dat baart de presentatrice zorgen. Ze heeft het er moeilijk mee dat Zappa-Rosa en Roscoe moeten opgroeien in een wereld waar het zo slecht mee gaat. “Het komt allemaal nog harder binnen, met kinderen. Je maakt je héél hard zorgen over de wereld die je voor hen achterlaat”, legt An haar ziel bloot in Het Nieuwsblad. Die gedachte houdt haar meer dan ooit bezig.

De oorlog in Oekraïne bijvoorbeeld maakt de ’The Voice’-presentatrice enorm ongerust. Ze had natuurlijk liever gehad dat haar kinderen zulke dingen niet moest horen of meemaken. “En eigenlijk vind ik dat ze nog niet al te veel moeten bezig zijn met het feit dat de wereld ook een onveilige plek is. Ze moeten weten dat de wereld een veilige plek is”, klinkt An bezorgd.

Maar vooral het klimaat baart haar momenteel serieuze zorgen. De presentatrice is dan ook zelf erg begaan met het milieu. “Zodra je kinderen hebt, wordt dat allemaal nog belangrijker. Want het draait niet meer om jou. Je wilt niet dat er iets fout gaat met de wereld waarop je kinderen rondlopen”, aldus An.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws