An Swartenbroekx deelt prachtige foto met papa, waar ze sprekend op lijkt: "Twee druppels water" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

An Swartenbroekx deelt prachtige foto met papa, waar ze sprekend op lijkt: "Twee druppels water"

An Swartenbroekx deelt prachtige foto met papa, waar ze sprekend op lijkt: "Twee druppels water"

Ruim een jaar al beleeft An Swartenbroekx haar Spaanse droom. Gelukkig krijgt ze daar op tijd en stond bezoek van de mensen die haar het nauwst aan het hart liggen. Zo is haar papa net in Andalusië aangekomen. En dat An zijn dochter is, heeft zelfs het kleinste kind gezien.

Zoals jullie wellicht al weten heeft An Swartenbroekx ons land al een hele tijd achter zich gelaten. Meer dan een jaar geleden besloot de ‘FC De Kampioenen’-actrice haar grote droom na te jagen en samen met haar man Guido De Craene naar het Spaanse Andalusië te verkassen.

Naast haar twee kinderen moet de actrice wel heel wat dierbaren missen, zoals haar vader, acteur en scenarist René Swartenbroekx. Gelukkig is Spanje het einde van de wereld niet en kan hij zijn dochter makkelijk een bezoekje brengen, tot grote vreugde van An. De voormalige actrice deelde meteen een prachtig kiekje met haar vader. En de gelijkenis tussen de twee is sprekend.

De appel valt niet ver van de boom

“Prachtige foto”, “Twee toppers”, “René Swartenbroekx wordt alle dagen jonger”, “Om te koesteren” en “Geniet ervan samen”, willen Ans volgers meteen kwijt in de reacties. Maar wat iedereen vooral in het oog springt: “Jullie lijken als twee druppels water op elkaar”, “Zó gelijkend” en “Je kan niet ontkennen dat jullie vader en dochter zijn”.

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws