Andy Peelman binnenkort voor derde keer papa? Acteur neemt drastisch besluit Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Andy Peelman binnenkort voor derde keer papa? Acteur neemt drastisch besluit

Andy Peelman binnenkort voor derde keer papa? Acteur neemt drastisch besluit

Andy Peelman en zijn echtgenote Tine zijn intussen al meer dan zes jaar getrouwd. Ze kregen samen ook al twee dochtertjes: Feline en Lorelie. Willen ze binnenkort nog een derde kindje? De acteur zegt waar het op staat.

Andy Peelman deelt al verschillende jaren lief en leed met zijn vrouw Tine. In 2019 bezegelden ze hun liefde ook met een eerste kindje, een dochtertje genaamd Feline. Sinds vorig jaar is Feline grote zus, want in maart 2022 kwam hun tweede dochtertje Lorelie ter wereld. Binnenkort zal het gezinnetje naar hun nieuwe villa verhuizen en die telt maar liefst vijf slaapkamers.

Toch verduidelijkte Andy onlangs al dat er geen derde kindje zal komen. "Ik ga er een dubbele zeemansknoop in laten leggen", zei hij in een gesprek met Dag Allemaal. Nu moet hij daar nog wat meer over kwijt in Primo. "De afspraak bij de uroloog is gemaakt", verklapt de acteur. "Ik moet hem nog wel vertellen dat ik écht zeker ben. Zo gaat die procedure", klinkt het.

Toekomstgericht

Andy wil deze ingreep ondergaan, omdat ze samen toch al besloten hadden dat het bij twee kindjes ging blijven. "Ik wil op die manier mijn vrouw ook van de pil bevrijden", zegt hij. "Al ben ik er nog niet aan uit of ik voor lokale of algemene verdoving ga. Want zo lokaal... daar ben ik geen held in", bedenkt hij zich. "Maar ja, het is een beslissing met het oog op de toekomst", besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws