Ann Van den Broeck verrast met foto zonder pruik: "Laat dat haar maar groeien!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ann Van den Broeck verrast met foto zonder pruik: "Laat dat haar maar groeien!"

Ann Van den Broeck verrast met foto zonder pruik: "Laat dat haar maar groeien!"

Ann Van den Broeck heeft een moeilijk 2022 achter de rug. De musicalactrice vecht al een tijdje tegen borstkanker, maar ze begint aan het nieuwe jaar met een opgeheven hoofd. Ze wenst haar volgers een gelukkig nieuwjaar toe en ze deelt ook meteen een bijzonder kiekje.

De laatste maanden waren erg zwaar voor de zieke Ann Van den Broeck. Toch maakte ze onlangs eindelijk positief nieuws bekend. “Geen zieke cel meer te bespeuren”, vertelde ze fier. Eind januari zal ze starten met de bestralingen en dat betekent hopelijk het einde van een helse periode. “Wat kijk ik uit naar 2023”, schrijft ze nu op haar Instagrampagina.

“Op naar positief, zorgeloos, vredig, bewust, gezond, zelfzorg, liefde, warmte, fijne mensen, muziek, beweging, creatief, vrolijk, investering en zon, met geen tot milde bijwerkingen”, aldus een immer positieve Ann. Ze post ook meteen een plaatje waar ze voor het eerst te zien is zonder een pruik of muts. “Laat dat haar maar groeien! (Al hoeft dat niet overal…”, zegt ze.

In de commentaren laten haar volgers weten dat ze er geweldig uitziet. “Wat een mooie foto van een mooie en sterke vrouw”, “Wat een krachtige foto”, “Magnifiek”, “Héél sterk beeld!”, “Met of zonder haar, je blijft een prachtige vrouw”, “Topper!”, “Proficiat om dit te durven”, “Respect” en “Je bent sterk, moedig en knap”, reageren ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws