Ann Van Elsen heeft prachtig nieuws te melden over haar dochter June: "Dubbel gefeliciteerd!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ann Van Elsen heeft prachtig nieuws te melden over haar dochter June: "Dubbel gefeliciteerd!"

Ann Van Elsen heeft prachtig nieuws te melden over haar dochter June: "Dubbel gefeliciteerd!"

Ann Van Elsen (44) is de trotse mama van twee dochters: June, uit haar relatie met ex-voetballer Gunther Van Handenhoven, en Jacky-Lou (7), uit haar huwelijk met haar huidige echtgenoot Filip. Over haar oudste dochter heeft ze nu prachtig nieuws te melden.

Op 4 maart mocht June namelijk 14 kaarsjes uitblazen. Maar dat is niet alles. "Allerliefste schat, gisteren jouw eerste jumping gewonnen (van de tweede waaraan je deelnam), je bent een natuurtalent", schrijft de ex-Miss België op Instagram bij een foto van June waarop ze poseert met haar trofee.

"Maar vooral: je bent een topper op alle vlakken", gaat de Joe-presentatrice verder. "Zorgzaam, lief, empatisch, zacht, slim, grappig ... Ik kan nog wel even doorgaan. Ik hou van jou zoals je bent, en dat overtreft alles wat ik ben en waarvan ik 14 jaar geleden droomde", sluit ze haar bericht af.

Straffe dochter

June wordt dan ook overladen met felicitaties. "Proficiat met je straffe dochter!", schrijft Anns Joe-collega Rani De Coninck. "Dubbel gefeliciteerd!" en "Wauw, congratulations!", klinkt het ook nog in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws