Annie Geeraerts uit 'Familie' moet zware ingreep ondergaan: "Maar op mijn leeftijd zie ik het niet meer zitten" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Annie Geeraerts uit 'Familie' moet zware ingreep ondergaan: "Maar op mijn leeftijd zie ik het niet meer zitten"

Annie Geeraerts uit 'Familie' moet zware ingreep ondergaan: "Maar op mijn leeftijd zie ik het niet meer zitten"

97 is ze deze week geworden, maar ze straalt meer dan ooit tevoren. Annie Geeraerts, ofwel de Bomma uit ‘Familie’, is zo de oudste soapactrice in Vlaanderen. Maar helaas brengt die leeftijd wel serieuze kwaaltjes met zich mee.

Afgelopen dinsdag, op 2 augustus, is Annie Geeraerts 97 geworden. Maar ondanks haar leeftijd is de actrice nog erg actief. “In tegenstelling tot mijn personage in 'Familie' woon ik nog wel zelfstandig”, zegt ze vol trots in Het Laatste Nieuws. “Ik voel me rapper moe, maar doe nog zelf mijn boodschappen.”

“Ik ben wel iets trager, waardoor de dag ook korter lijkt”, bedenkt Annie zich. “Maar ik heb er mij al lang bij neergelegd dat hoe ouder een mens wordt, hoe meer kwaaltjes er opduiken.” Zo zou de soapactrice eigenlijk twee nieuwe knieën moeten krijgen. “Maar op mijn leeftijd zie ik die operatie niet meer zitten. Dus laat ik het maar zo en klaag er ook niet over”, besluit ze.

Paar keer gevallen

“Ondertussen ben ik wel al een paar keer gevallen. Het betert er dus niet op”, beseft Annie wel. “Maar als het echt eens lastig wordt, neem ik gewoon een pijnstiller. En als ik op de set van 'Familie' sta, voel ik niks van al die kwaaltjes”, glundert de actrice.

Populair

Laatste nieuws