Aster Nzeyimana onthult op welke bijzondere manier hij Lize Feryn ten huwelijk vroeg: "Ze had niets door" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Aster Nzeyimana onthult op welke bijzondere manier hij Lize Feryn ten huwelijk vroeg: "Ze had niets door"

Aster Nzeyimana onthult op welke bijzondere manier hij Lize Feryn ten huwelijk vroeg: "Ze had niets door"

Aster Nzeyimana (30) heeft afgelopen weekend zijn vriendin Lize Feryn (31) ten huwelijk gevraagd. In de HLN-podcast 'Vier-nul' onthulde hij nu hoe hij de grote vraag stelde aan zijn grote liefde.

Afgelopen zaterdag vroeg Aster zijn vriendin Lize, met wie hij al zes jaar samen is, ten huwelijk. "Het moeilijkste bij Lize is haar echt verrassen, want ze heeft heel veel dingen snel door", vertelt de presentator over zijn huwelijksaanzoek in de HLN-podcast 'Vier-nul'.

"Ze is heel intelligent en als er iets in mijn gedrag verandert dan zou ze dat opmerken en haar er misschien al wat op voorbereiden. Maar ze had écht niets door", aldus Nzeyimana. Zo vroeg hij haar op de laatste dag van de opening van hun pop-upwinkel in Antwerpen ten huwelijk.

Ring bijna vergeten

"Ik had een plannetje gesmeed met haar beste vriendinnen om haar weg te lokken uit onze pop-up. Dan had ik snel allemaal theelichtjes in onze winkel gezet, een beetje muziek opgezet en twee camera's geïnstalleerd om het allemaal te filmen. En dan nog een ring, die was ik bijna vergeten", geeft de presentator toe. "Uiteindelijk is dat toch in orde gekomen."

Populair

Laatste nieuws