Astrid Coppens komt met verrassing van jewelste: "Bram en ik zijn er stiekem mee bezig" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Astrid Coppens komt met verrassing van jewelste: "Bram en ik zijn er stiekem mee bezig"

Astrid Coppens komt met verrassing van jewelste: "Bram en ik zijn er stiekem mee bezig"

Astrid Coppens is een bezige bij, zoveel is duidelijk. Amper een halfjaar nadat ze haar dochtertje Joey-Lee op de wereld zette, is ze alweer druk in de weer. Het tv-gezicht mag trouwens grootse plannen aankondigen. Van haarzelf, maar ook mét haar man, Bram Coppens.

Het belooft een mooi jaar te worden voor Astrid Coppens. Nog niet zo lang geleden mocht ze haar tweede dochter, Joey-Lee, verwelkomen, een zusje voor Billie-Ray (bijna 4). Maar de trotse mama van twee heeft nu al weer haar handen vol. Astrid stelt nu haar nieuwe - intussen al haar elfde (!) collectie voor winkelketen ZEB voor. “Ik begin hier al een echte ancien te worden”, zegt ze vol ongeloof in HLN Showbits.

Bovendien is ook haar wintercollectie bijna af. Binnenkort trekt de voormalige realityster naar IJsland voor een fotoshoot. Maar Astrid broedt nog op andere plannen. Zo wil ze dolgraag een kindercollectie uitbrengen. “Bram en ik zijn eigenlijk met iets nieuws bezig samen”, onthult ze. “Het staat nog in de kinderschoenen, maar het begint enorm te borrelen. Vooral met de kleine Joey-Lee heb ik nu veel inspiratie.”

Binnenkort weer op tv

Astrid is duidelijk back in business. Vooral met mode verdient ze tegenwoordig haar brood, maar dat betekent niet dat ze haar tv-dromen heeft opgeborgen. “Mode is inderdaad één van mijn grootste bezigheden nu, maar ik heb wel nog heel veel andere plannen voor de toekomst, tv-plannen”, glundert ze. “Daar mag ik nu nog niets over zeggen, maar het gaat wel heel cool worden.”

Enkele weken geleden kon je het tv-gezicht op haar Instagramverhaal nog met goede vriendin Natalia bij VTM spotten. Heeft dat er misschien iets mee te maken? Astrid houdt de lippen voorlopig stijf op elkaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws