Bart Kaëll geeft het eerlijk toe: "Daar kan ik me onnoemelijk hard aan ergeren bij Luc" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bart Kaëll geeft het eerlijk toe: "Daar kan ik me onnoemelijk hard aan ergeren bij Luc"

Bart Kaëll geeft het eerlijk toe: "Daar kan ik me onnoemelijk hard aan ergeren bij Luc"

Bart Kaëll (63) en Luc Appermont (74) vieren dit jaar hun 45 jaar samenzijn. Maar ook zij ergeren zich weleens aan elkaar. Dat vertellen ze in een dubbelinterview in NINA.

Zo is Bart volgens Luc niet altijd even makkelijk om mee samen te leven. En dat heeft verschillende redenen. "Heb je even tijd?", lacht Luc. "Barts ver doorgedreven punctualiteit op gebied van afspraken. En op het vlak van kledij. Zijn outfits om mee op te treden worden bijna op het autistische af uitgekozen. Zijn precisie zit overal, ook op zijn bureau", aldus Luc.

"Ik daarentegen ben veel slordiger, eigenlijk net het tegenovergestelde", bekent de presentator. "Ik laat mijn sleutel ergens liggen, of mijn portefeuille overal slingeren. Bart kan zich daar onnoemelijk hard aan ergeren, weet ik." Dat beaamt Bart.

Niet opzettelijk

"Als ik op reis ga, weet ik perfect waar mijn paspoort, mijn tickets en het geld zitten. Je mag me blinddoeken, ik haal het zo uit mijn tas. Maar Luc? Die steekt dat altijd op een andere plek. Hij doet dat niet opzettelijk, maar het is dus élke keer zoeken", aldus de zanger. Maar dat is niet het enige heikel punt.

"Als Luc nog maar aan iets denkt, moet het nú. 'Bel die persoon nú.' En dan zeg ik: 'Straks misschien, ik heb nu geen zin.' Maar voor Luc moet het dus direct. Ik heb uitstelgedrag, hij wil alles direct. Als er een mail binnenkomt, moet die direct beantwoord worden. Waarom? Dat kan morgen toch ook nog?", vindt Bart.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws