Belle Perez heeft triest nieuws te melden: "Met enorm veel spijt in het hart" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Belle Perez heeft triest nieuws te melden: "Met enorm veel spijt in het hart"

Belle Perez heeft triest nieuws te melden: "Met enorm veel spijt in het hart"

Belle Perez heeft geen goed nieuws te melden op haar sociale media. De zangeres is ziek en heeft noodgedwongen een drastische beslissing moeten nemen.

"Lieve fans, met enorm veel spijt in het hart hebben we besloten om de theatershow van morgen in Bergeijk te verplaatsen", steekt de zangeres van wal op haar Instagrampagina. "Begin deze week ben ik ziek geworden en ondanks de goede zorgen, de medicatie en de hoop om tegen morgen weer fit te zijn en me volledig te kunnen geven, zijn misschien toch wat te optimistisch geweest ...", klinkt het.

"Na de generale repetitie van gisteren is duidelijk gebleken dat een show van twee uur momenteel niet haalbaar is en dat ik nog wat tijd nodig heb om volledig te recupereren. Het goede nieuws is dat we al wel een nieuwe datum voor deze bijna uitverkochte show hebben. Jullie worden snel gecontacteerd. Hoop jullie snel weer te zien", sluit ze haar bericht af. Belle laat nog weten dat de show in Bergeijk verplaatst is naar 5 mei.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws