Bert Verbeke maakt heuglijk nieuws bekend na einde van 'Lisa': "Heb beseft dat ik dit het liefste doe" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bert Verbeke maakt heuglijk nieuws bekend na einde van 'Lisa': "Heb beseft dat ik dit het liefste doe"

Bert Verbeke maakt heuglijk nieuws bekend na einde van 'Lisa': "Heb beseft dat ik dit het liefste doe"

Nu de populaire VTM-telenovelle ‘Lisa’ officieel van de buis is, zien we Bert Verbeke, die in de huid van slechterik Gert kroop, voorlopig niet meteen terug op het scherm. Maar de acteur heeft zijn tanden al in een gloednieuw project gezet.

Zo vertoeft Bert Verbeke op dit moment in het Noorse Bergen voor de opnames van zijn muzikale project the.king.lost, waar hij intussen al meer dan twee jaar geleden mee op de proppen kwam. De band is namelijk volop bezig aan een gloednieuw album. “Terug in Noorwegen voor de afwerking van een nieuwe lading songs voor the.king.lost. Dat ik nu al wreed content ben”, laat de voormalige ‘Lisa’- en ‘Thuis’-acteur weten op Instagram.

Muziek lijkt nu even zijn prioriteit. “Ik ben tijdens de pandemie tot de conclusie gekomen dat ik eigenlijk het liefst muziek maak”, vertelde Bert daar eerder over in Primo. En dat hebben ook zijn fans in de gaten. “Je straalt helemaal, geniet ervan”, merken ze op in de reacties op Instagram. “Fantastisch” en “Zo benieuwd”, klinkt het ook nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws