"Beste medicijn": eindelijk lichtpuntje voor Herbert Flack na dood van z'n vrouw Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Beste medicijn": eindelijk lichtpuntje voor Herbert Flack na dood van z'n vrouw

"Beste medicijn": eindelijk lichtpuntje voor Herbert Flack na dood van z'n vrouw

De afgelopen jaren zijn voor Herbert Flack bijzonder zwaar geweest. De acteur is nog niet zo lang geleden zijn vrouw verloren en sukkelde de laatste tijd met ernstige gezondheidsproblemen. Maar nu is hij helemaal terug, en sterker dan ooit.

Herbert Flack, vooral bekend van zijn rol als Pieter Van In in ‘Aspe’, heeft een gloednieuwe rol te pakken en duikt na lange tijd weer de theaterzalen in. In ‘Assisen, de pizzamoord’ speelt hij het vermoorde personage. En die rol kwam op het geknipte moment. “Ik wil gewoon een aantal weken fun hebben, weer mensen ontmoeten na veel te lang geïsoleerd te zijn”, zei de acteur onlangs nog in Het Laatste Nieuws.

Herbert heeft dan ook een enorm zware periode achter de rug. Na het verlies van zijn echtgenote Fabienne, die drie jaar geleden overleed na een ongelukkige val in Spanje, trok de ‘Aspe’-acteur zich eventjes terug. “Ik verwerk dat verdriet in m’n eentje. Dat is voor mij de enige manier om verder te gaan”, klonk het. Maar ook het nieuwe jaar bracht hem spijtig genoeg maar geen geluk.

Het beste medicijn

Na zijn rollen in de spektakelmusical '40-45' en in 'Familie' ging Herbert maar een triestige winter tegemoet. De acteur moest onder het mes voor een ontspoorde hernia en moest lange tijd alleen in het ziekenhuis liggen. Gelukkig kan hij er nu, na een intense revalidatie, opnieuw tegenaan. “Terug dat podium mogen opkruipen met mijn collega’s: dat is mijn medicijn”, besluit hij.

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws