'Big Brother'-finalist Kristof verwelkomt eerste kindje: "Wat een prinsesje" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Big Brother'-finalist Kristof verwelkomt eerste kindje: "Wat een prinsesje"

'Big Brother'-finalist Kristof verwelkomt eerste kindje: "Wat een prinsesje"

Heuglijk nieuws uit de ‘Big Brother’-wereld: Kristof Timmermans, die vorig jaar deelnam aan de realityshow en in de finale op de derde plaats strandde, is voor de eerste keer papa geworden. Dat maakte hij zelf bekend op Instagram.

Je kent Kristof Timmermans vast nog uit het vorige seizoen van ‘Big Brother’. Daarin schopte de Vlaamse schlagerzanger het tot in de finale, waar hij uiteindelijk de duimen moest leggen voor Grace en winnaar Salar. Een jaar na het einde van dit mooie avontuur, begint hij een nog mooier hoofdstuk in zijn leven. Vier maanden nadat ze hun zwangerschap bekendmaakten, mochten Kristof en zijn vriendin Sharon hun eerste kindje in de armen sluiten.

Het koppelt kreeg een dochtertje, dat luistert naar de naam Céline. De kleine meid werd op 15 februari om 22.54 uur geboren. Op Instagram stelt de ‘Big Brother’-finalist haar meteen aan de wereld voor met een prachtige foto. “Céline, op de wereld voor wonderen. Neem je tijd, het maakt niet uit. Voor altijd onze kleine spruit”, schrijft hij onder het kiekje.

“Zo’n schattige poppemieke”, “Proficiat met jullie prinsesje”, “Hoe schattig, gefeliciteerd” en “Een laat valentijnscadeau, zalig”, luidt het in de comments. Maar ook Kristofs voormalige ‘Big Brother’-medebewoners zijn door het dolle heen. “Gefeliciteerd! Wat een lieverd”, reageert Vera meteen. “Proficiaaaat”, schrijft Nouchine dolenthousiast. “Van harte” en “Proficiat schatjes”, klinkt het bij Tobias en Dimi. “Nogmaals proficiat, bro”, wenst Salar zijn goede vriend en medefinalist toe.

Populair

Laatste nieuws