Bijna 3 jaar na vertrek uit 'Thuis': Monika Van Lierde (Ann) kondigt plots groot nieuws aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bijna 3 jaar na vertrek uit 'Thuis': Monika Van Lierde (Ann) kondigt plots groot nieuws aan

Bijna 3 jaar na vertrek uit 'Thuis': Monika Van Lierde (Ann) kondigt plots groot nieuws aan

Bijna drie jaar geleden moesten de trouwe ‘Thuis’-kijkers compleet onverwacht afscheid nemen van een van de oerpersonages van hun favoriete soap. In oktober 2020 verliet Monika Van Lierde, ofwel Ann De Decker, de reeks na 25 jaar.

Na 25 jaar verdween dokter Ann, die er al van het prille begin bij was, eind 2020 uit ‘Thuis’. Mariannes dochter pakte haar koffers en vertrok voorgoed naar Kaapverdië. “Na 25 jaar de doktersjas van Ann aan de haak hangen, dat is niet evident”, gaf actrice Monika Van Lierde toen toe in Het Nieuwsblad.

“Soms bekruipt me nog een gevoel van heimwee, maar anderzijds weet ik dat ik de juiste beslissing nam. Het is tijd voor iets anders”, besloot Monika. Na haar vertrek bleef het echter relatief stil rond de actrice. Maar binnenkort neemt ze weer haar plekje op het podium in! Dat weet Primo.

Kleine reünie

Van 8 tot en met 28 december kan je Monika bewonderen in de kerstkomedie ‘Jezus, Maria en Jozef’ in theater De Roxy in Sint-Truiden. Dat doet ze bovendien in het gezelschap van enkele oude bekenden. Zo staan Lynn Van den Broeck, die Viv speelt in ‘Thuis’, en Marilou Mermans, die Peters moeder Els speelde, naast haar op de planken. Ook Gunter Reniers (Patje) speelt mee, maar hij stond nooit met Monika op de set.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws