Bijna vier maanden na alzheimerdiagnose: Will Tura krijgt plots ongelooflijk nieuws te horen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bijna vier maanden na alzheimerdiagnose: Will Tura krijgt plots ongelooflijk nieuws te horen

Bijna vier maanden na alzheimerdiagnose: Will Tura krijgt plots ongelooflijk nieuws te horen

Will Tura maakte begin juni bekend dat hij lijdt aan de ziekte van Alzheimer. Daardoor moest hij ook noodgedwongen een punt zetten achter zijn decennialange zangcarrière. Maar eind dit jaar komt er wel nog een grote afscheidsshow voor de fans: 'Will Tura nodigt uit'. Die muzikale show vindt plaats op vrijdag 29 december in het Sportpaleis en wordt een groot eerbetoon aan de keizer van het Vlaamse lied. Zo zullen maar liefst meer dan twintig artiesten op het podium staan.

Onder meer Bart Peeters, Free Souffriau, Helmut Lotti, Cleymans & Van Geel, Niels Destadsbader, Natalia, Jasper Steverlinck, Günther Neefs, Clouseau, Sandra Kim en Christoff prijken op de affiche. Of Will Tura zelf op het podium zal staan, is nog niet geweten. Maar wie graag nog een ticket wil bemachtigen voor dat concert, zal geluk moeten hebben.

Op amper 1 uur tijd was de show namelijk volledig uitverkocht. Mensen die het concert alsnog willen bijwonen, kunnen zich vanaf nu inschrijven op een wachtlijst. "Omdat de productie nog niet helemaal bekend is, waardoor plaatsen nog niet in verkoop werden gesteld, en er mogelijk nog plaatsen kunnen vrijkomen van niet-betaalde tickets, is er een wachtlijst geopend", klinkt het in een mededeling van de organisatie.

Extra plaatsen

"We raden fans ten zeerste aan om zich op deze lijst te registreren. De fans die zich op deze lijst inschrijven worden prioritair aangeschreven zodra er extra plaatsen beschikbaar komen", aldus de organisatie. Wie zich wil inschrijven op de wachtlijst kan dat doen via deze link.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws