Bill Barberis openhartig over zijn 'Familie'-tegenspeelster Sandrine André: "Zo is ze echt" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bill Barberis openhartig over zijn 'Familie'-tegenspeelster Sandrine André: "Zo is ze echt"

Bill Barberis openhartig over zijn 'Familie'-tegenspeelster Sandrine André: "Zo is ze echt"

Bill Barberis vertolkt inmiddels al drie maanden de rol van psycholoog Linus in 'Familie'. In Primo onthult de acteur nu ook hoe de band is met zijn nieuwe collega's.

Nadat hij van 2013 tot 2017 in 'Thuis' te zien was als loodgieter Toon, maakte Bill Barberis begin dit jaar de overstap naar 'Familie'. Zo speelt hij de rol van Linus, de nieuwe vriend van Veronique Van den Bossche (Sandrine André).

In Primo onthult de acteur nu ook hoe hij bij 'Familie' onthaald werd. "Zeer hartelijk", aldus Bill Barberis. "Het was vooral een fijn weerzien met Janine Bischops die Brigitte speelt in 'Familie'", vertelt de acteur. Maar ook over zijn tegenspeelster Sandrine Andre heeft hij alleen maar lovende woorden.

Indrukwekkend

"Met Sandrine André, met wie ik veel scènes heb, klikt het ook uitstekend. Ik voel me er zeer op mijn gemak", aldus Barberis. "Sandrine is ook iemand die altijd goedgezind is", vertelde Bill eerder al in TV Familie. "Al de tijd dat ik nu bij 'Familie' meedraai, en da's toch al een aantal maanden, heb ik haar nog niet één keer betrapt op een slechte dag. Indrukwekkend, niet? Zeker als je weet dat ze 'Familie' combineert met haar theaterwerk. En dat het werktempo bij 'Familie' hoog ligt."

Populair

Laatste nieuws