Blanka Vlašić en Ruben Van Gucht maken heel bijzonder nieuws bekend: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Blanka Vlašić en Ruben Van Gucht maken heel bijzonder nieuws bekend: "Proficiat!"

Blanka Vlašić en Ruben Van Gucht maken heel bijzonder nieuws bekend: "Proficiat!"

Er is de laatste tijd al heel wat inkt gevloeid over Ruben Van Gucht en Blanka Vlašić. Zo zou de sportpresentator zijn vrouw bedrogen hebben met zijn Sporza-collega Ine Beyen. Maar daar lijkt het koppel zich niet veel van aan te trekken. Zo heeft Blanka ook bijzonder nieuws te melden op haar Instagrampagina.

Op 8 november mocht Mondo, het zoontje van Ruben Van Gucht en Blanka Vlašić, 1 kaarsje uitblazen. En ook mama Blanka was op dezelfde dag jarig. Zij werd 40 jaar. Eerder was al geweten dat Ruben Van Gucht naar Kroatië was afgezakt om de verjaardag van zijn vrouw en zoontje te vieren.

Op Instagram deelde Blanka nu een hele reeks foto's van dat verjaardagsfeestje. Daarop zien we het koppel ook samen poseren met hun zoontje. Blanka en Mondo krijgen dan ook nog heel wat late verjaardagswensen. "Proficiat!", "Gefeliciteerd!" en "Happy Birthday", klinkt het onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws