'Blind Getrouwd'-kandidaten slaan handen in elkaar voor prachtig initiatief Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Blind Getrouwd'-kandidaten slaan handen in elkaar voor prachtig initiatief

'Blind Getrouwd'-kandidaten slaan handen in elkaar voor prachtig initiatief

Dat er in ‘Blind Getrouwd’ hechte vriendschappen ontstaan zijn, hoeven we u niet meer te vertellen. Zelfs over de seizoenen heen. Heel wat ex-kandidaten zijn nu samengekomen om een prachtig initiatief op poten te zetten.

Vorig jaar kreeg Christophe uit het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ van zijn dokter te horen dat hij hiv heeft. De ex-deelnemer kwam openlijk met zijn verhaal naar buiten en gebruikt zijn sociale media om meer aandacht op het onderwerp te vestigen. Er heerst namelijk een enorm taboe rond en daar wil Christophe komaf mee maken.

“Ik maak graag gebruik van mijn semi-bekend gezicht om het stigma te doorbreken”, zegt hij in TV-Familie. Daarom organiseert hij op 3 december in Gent een groots gala-evenement én fundraiser voor hiv-onderzoek. Daarvoor sloeg hij de handen in elkaar met een heleboel andere ‘Blind Getrouwd’-kandidaten. Naast Christophe tekenen ook zijn ex-man Nick, Winnie en Jonah, Stijn en Nuria, Brecht en Dziubi en Candice present.

Een prachtig gebaar dus. Christophe mag ongetwijfeld heel wat volk verwachten. Hij heeft sinds ‘Blind Getrouwd’ natuurlijk een heel leger fans achter zich. “Ik kijk er al naar uit”, laat Candice weten. “Ik zal mijn dansschoenen al klaar zetten”, grapt Nuria. “See you there”, reageert ook Brecht dolenthousiast.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws