Bockie De Repper hakt na 3 jaar moeilijke knoop door over relatie met Julie

231103bockiederepperplay4
Bockie De Repper, ofwel Jonas Van Boxstael, is al drie jaar gelukkig samen met zijn grote liefde Julie. Maar nu heeft het koppel wel een opvallende knoop doorgehakt over hun toekomst samen.
Bockie De Repper is al drie jaar lang gelukkig in de liefde. Zijn vriendin Julie heeft van hem naar eigen zeggen dan ook een beter persoon gemaakt. “Hoe ik in een relatie sta, is dankzij haar honderd procent veranderd”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws. “Vroeger was ik veel egoïstischer. Ik vond dat alles alleen rond mij moest draaien omdat ik maar een bepaalde tijd te leven had. Ik heb veel relaties verbroken waarbij de meisjes niet begrepen waarom ik dat deed.”
“Nu begrijp ik dat je gelukkig wordt als de mensen rondom je gelukkig zijn. Echt, dat besef ik nog niet zo lang”, aldus Bockie. En hij en Julie zijn duidelijk gelukkig samen, zegt hij met de hand op het hart. Maar een kleine Jonas of Julie zal er nooit komen. “We zijn het er over eens dat we geen kinderen willen”, besluit de populaire tv-persoonlijkheid. “We hebben voor onszelf alle plus- en minpunten opgeschreven en dat was de conclusie. Het kan misschien somber klinken, maar ik wil mijn hoofd, mijn gedachten, niet doorgeven”, denkt hij erover.

"Mijn leven is een fuif"

“Ik zou vooraf eigenlijk eerst een gesprek willen met de baby. ‘Het gaat vermoeiend worden’, zou ik zeggen. En ‘er komt een dag dat je dood gaat’. ‘Zou je het zelf willen?’, zou ik vragen”, legt Bockie uit. “Ik had dat vooraf namelijk allemaal wel willen weten… Nu, uiteindelijk is het goed gekomen. Vandaag is het leven vooral een fuif, waarvan ik hoop dat ik niet te vroeg naar huis moet”, aldus het nieuwe VTM-gezicht.