Bram Spooren laat 'Thuis'-collega Pol Goossen schrikken: "Hij was toen erg boos" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bram Spooren laat 'Thuis'-collega Pol Goossen schrikken: "Hij was toen erg boos"

Bram Spooren laat 'Thuis'-collega Pol Goossen schrikken: "Hij was toen erg boos"

In de VRT-podcast ‘De Thuisploeg’ praat Bram Spooren openhartig over zijn carrière bij de soap. Ook onthult hij iets opvallends over zijn collega Pol Goossen, want Bram heeft hem eens boos gemaakt op de set.

Veel mensen zullen Bram Spooren beter kennen als Ilias uit ‘Thuis’. Intussen vertolkt hij al zo’n twee jaar die rol, maar in het begin was hij echt onder de indruk als hij moest samenwerken met sommige bekende ‘Thuis’-gezichten. “De eerste keer dat ik met Pol Goossen op de set stond, was ik onder de indruk”, geeft hij eerlijk toe. “Maar uiteindelijk is Pol een superlieve man”, onderstreept hij.

Toch heeft Bram de acteur, die Frank speelt in de soap, wel eens boos gemaakt. Zo herinnert hij zich nog een incident op de set toen hij op een skateboard het decor moest inrollen. “Ik was dat aan het oefenen, want ik ben zelf geen skater. Pol zat in Bar Madam aan de toog om nog even naar zijn teksten te kijken”, legt de acteur uit. "Ik kom aangerold om die scène te oefenen, maar ik vlieg van dat skateboard", zegt hij al lachend.

Meer respect

Vervolgens schoot het bord keihard tegen een kast, waardoor Pol zich een ongeluk schrok. "Hij was toen even erg boos", geeft Bram eerlijk toe. "Sindsdien weet ik dat Pol niet van drukte houdt en dat ik rustig moet zijn wanneer hij in de buurt is", klinkt het. "Tja, soms denk ik gewoon niet na. Daarom heb ik me voorgenomen meer respect te tonen in de buurt van een legende zoals hij", besluit de acteur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws