Camille blaast iedereen omver met prachtig nieuws: "Ik was zelf totaal verrast!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Camille blaast iedereen omver met prachtig nieuws: "Ik was zelf totaal verrast!"

Camille blaast iedereen omver met prachtig nieuws: "Ik was zelf totaal verrast!"

CAMILLE heeft bijzonder groot nieuws voor haar fans. De 22-jarige zangeres zal namelijk niet drie maar vier keer in het Sportpaleis staan in 2024. Dat nieuws werd zopas bekendgemaakt via MNM.

Eerder werden er al drie shows aangekondigd in het Sportpaleis van haar nieuwe show 'Magie': op 4 mei om 14 en 18 uur en op 5 mei om 14 uur. Daar komt nu nog een extra concert bij. Zo is zopas de ticketverkoop gestart voor de vierde show op 5 mei om 10 uur.

CAMILLE werd door radiozender MNM zelf verrast door het nieuws. Zo stond MNM-presentatrice Laura Govaerts de nietsvermoedende zangeres op te wachten in het Sportpaleis. "Ik was totaal verrast! Dit is een hele eer", klonk het bij de zangeres nadat ze het nieuws vernam.

Feestje bouwen

"Vier concerten geven mij ook de kans om er echt van te genieten en met alle fans een leuk feest te bouwen", aldus CAMILLE. Vorig jaar verkocht CAMILLE al vijf keer de Lotto Arena uit. Tickets voor de show op 5 mei om 10 uur zijn verkrijgbaar via www.clubcamille.be

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws