Camille Dhont komt met ontzettend goed nieuws naar buiten: "Dikke proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Camille Dhont komt met ontzettend goed nieuws naar buiten: "Dikke proficiat!"

Camille Dhont komt met ontzettend goed nieuws naar buiten: "Dikke proficiat!"

Zaterdagavond van het ‘Gala van de Gouden K’s plaats. En daar is Camille Dhont natuurlijk weer stevig in de prijzen gevallen. Ze won met ‘#LikeMe’ niet alleen de award voor ‘Beste Ketnet-serie’, de 21-jarige zangeres werd ook gekroond tot ‘Artiest van het jaar’.

“Ik vind het een hele eer”, klonk het bij Camille nadat de prijs haar overhandigd werd. “Ik wil graag mijn team bedanken, maar vooral mijn mama en papa. Zonder hen zou ik hier niet staan. En natuurlijk ook een heel grote dank aan mijn fans. Ik zie jullie graag en hoop jullie te zien tijdens mijn SOS-tour (die ze afgelopen weekend aftrapte in Gent, red.)”, rondde ze af. Camille haalde het van Pommelien Thijs, Metejoor en Goldband.

Op Instagram blikt de zangeres met enkele foto’s terug op deze onvergetelijke avond. “!!Artiest van het jaar op het 'Gala van de Gouden K’s'!!”, schreeuwt ze het uit. “Dikke proficiat!”, “Meer dan verdiend”, “Gefeliciteerd”, “Waanzinnig goed gedaan” en “Zo trots op jou”, laten haar fans weten in de reacties. Ex-K3’tje Kathleen Aerts denkt er hetzelfde over.

Op naar de MIA’s nu, waar Camille donderdagavond maar liefst vier keer in de prijzen kan vallen. Of de ‘Kastaars!’, de Vlaamse mediaprijzen die zaterdag uitgereikt worden, waarvoor ze twee nominaties in de wacht sleepte.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws