Camille Dhont maakt allergrootste droom waar: "Over exact 365 dagen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Camille Dhont maakt allergrootste droom waar: "Over exact 365 dagen"

Camille Dhont maakt allergrootste droom waar: "Over exact 365 dagen"

Het gaat Camille Dhont voor de wind. De opnames van haar eigen telenovelle en haar ‘SOS’-tour zijn volop aan de gang. Maar tussendoor even stilzitten? Daar denkt de 21-jarige zangeres niet aan. Op Instagram kondigt Camille een enorme mijlpaal aan.

Gezien het enorme succes van Camille Dhont kon deze volgende stap niet lang meer uitblijven. Binnenkort treedt de 21-jarige zangeres voor het eerst alleen op in het Antwerpse Sportpaleis. Iets waar elke Vlaamse artiest van droomt. “Binnen exact 365 dagen sta ik in HET SPORTPALEIS”, schreeuwt Camille het uit op Instagram.

Na vijf uitverkochte concerten in de Lotto Arena is de popsensatie er meer dan klaar voor. En het belooft opnieuw een heus spektakel te worden! “Met een gloednieuwe show, nieuwe liedjes, nieuwe acts en veeeeeel MAGIE! Ik kan niet wachten om dit met jullie te mogen beleven”, schrijft ze vol trots.

Eindelijk

Ook haar fans kunnen hun enthousiasme amper bedwingen. “Waaaauw”, “Ik moet daarbij zijn!”, “Yeeees”, “You rock”, “Niet normaal trots op jou”, “Ik gil”, “Aanwezig”, “Eindelijk” en “Ik kan niet wachten om je te zien stralen”, schrijven ze dolgelukkig in de reacties. Tickets voor Camilles Sportpaleisshow zijn vanaf maandag 8 mei om 10u verkrijgbaar via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws