Camille neemt drastisch besluit over carrière: "Wil mezelf niets kwalijk nemen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Camille neemt drastisch besluit over carrière: "Wil mezelf niets kwalijk nemen"

Camille neemt drastisch besluit over carrière: "Wil mezelf niets kwalijk nemen"

Camilles carrière gaat als een sneltrein. Dit weekend stond ze maar liefst vijf keer voor een uitverkochte Lotto Arena. Maar daar houden de dromen van de jonge zangeres niet op.

Camille ziet de toekomst groots. “Ik ben heel ambitieus", vertelt de zangeres in haar docureeks ‘Camille, welkom in mijn leven’ op VTM GO. Daarin neemt ze haar fans mee achter de schermen in haar leven. We zien haar luidop dromen van een internationale carrière. “Ik wil mezelf constant verbeteren, ik denk nooit dat ik er al ben”, geeft ze toe.

Camille doelt zelfs stiekem op Amerika. En waarom ook niet? Als 21-jarige zangeres heeft Camille nog heel leven voor zich. “Ik zou het mezelf kwalijk nemen als ik het nooit heb geprobeerd in het buitenland. Ik wil gaan met die banaan”, besluit ze vastberaden.

Voorlopig blijft Camille nog even op eigen bodem en hoopt ze vooral even lang mee te gaan als De Kreuners. Backstage bij ‘Tien Om Te Zien’ loopt ze band-lid Jan Van Eycken tegen het het lijf. “We hebben jullie optreden gezien. Ik wil later echt zoals jullie worden”, moet Camille van het hart. “Ik wil later worden zoals jíj nu bent”, verbetert de De Kreuners-gitarist haar ten slotte.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws